Депутата Рава-Руської міської ради оштрафували за незадекларований автомобіль

Депутата Рава-Руської міської ради Романа Леськіва можуть притягнули до адміністративної відповідальності за несвоєчасне декларування автомобіля. Про це йдеться у рішенні Жовківського районного суду від 30 січня.

Так, Роман Леськів не повідомив Національне агентство запобіганню корупції про суттєві зміни у майновому стані, як того вимагає закон, а саме про те, що ще 21 січня 2017 року від прибав автомобіль Fiat Freemont 2012 року випуску, вартістю 302 тис. 995 грн. 26 коп. Це він повинен був зробити впродовж десяти днів – до 1 лютого 2017 року.

У суді депутат не визнав своєї вини, бо, за його словами, не знав про необхідність повідомлення НАЗК про придбання автомобіля.

Прокурор у діях Романа Леськіва вбачив ознаки адміністративного правопорушення, яке передбачає притягнення до адміністративної відповідальності за вчинення адміністративного правопорушення, пов`язаного з корупцією.

Суддя постановив, що Роман Леськів є винним у вчиненні адміністративного правопорушення і вирішив оштрафувати депутата на 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, тобто 1 тис. 700 грн.

Фото для ілюстрації

Comments

comments