Магерівський відділ освіти отримав керівництво

У новоствореному відділі освіти Магерівської об’єднаної територіальної громади з’явився керівник та працівники.

Про це йдеться у №3 (93) газети “Прикордоння”.

Всередині січня відділ освіти Магерівської ОТГ отримав своїх перших начальника, провідного спеціаліста, головного бухгалтера та спеціаліста з питань обліку та звітності.

Очолив відділ освіти магерівчанин Василь Сипливий. Йому – 43 роки, він народився у Турківському районі на Львівщині. Перший керівник магерівських освітян закінчив Дрогобицький педагогічний інститут і з 1997 року працював у навчальних закладах Жовківщини: спершу – у Волицькій школі, згодом – у Кам’яногірській, а з 2003 до 2016 року – у Магерівській. Василь Сипливий викладав трудове навчання, креслення та інформатику. Загальний педагогічний стаж керівника магерівського відділу освіти складає 19 років.

За словами голови Магерівської селищної ради Петра Домініка, керівника відділу освіти обирала конкурсна комісія відповідно до заяв, які подали кандидати. Останніх було двоє.

– До складу комісії входили, зокрема, працівники селищної ради, а також працівники галузі освіти, – розповів Петро Домінік. – Вони і обрали керівника. Зазначу, що за той короткий час, який Василь Іванович очолює відділ освіти, я переконався, що він – на своєму місці.

За словами керівника відділу освіти, рішення висунути свою кандидатуру на конкурс ухвалив після розмов з односельчанами, педагогами і з депутатами, а перший місяць перебування на посаді був дуже важким та насиченим, адже зараз установа перебуває на етапі становлення.

– Разом з головою селищної ради, його першим заступником ми провели організаційну нараду для керівників дошкільних навчальних закладів та закладів загальної середньої освіти, які нам відтепер підпорядковуються, – зазначив Василь Сипливий.

За словами Василя Сипливого, відділ освіти Магерівської селищної ради наразі продовжує співпрацювати з відділом освіти Жовківської районної державної адміністрації.

– Ми вирішили, що цей навчальний рік повинні закінчити так, як було заплановано на його початку. Тому зараз займаємось, скоріше, документацією, – зазначив Василь Сипливий.
Провідним спеціалістом з питань освіти стала 34-річна магерівчанка Марія Савка. Раніше вона працювала на посаді вчителя української мови та літератури у Жовківській спецшколі-інтернаті.

Головним бухгалтером відділу освіти Магерівської ОТГ стала Оксана Милькус, а спеціалістом з питань обліку та звітності – Галина Семочко.

Відділ освіти Магерівської ОТГ наразі розмістився у адміністративній будівлі Магерівської селищної ради. Проте вже у найближчий час її очікує переїзд – вона розташовуватиметься у одному з кабінетів на першому поверсі Магерівської школи.

Нагадаємо, відділ освіти у Магерові створили на початку року.

 

Comments

comments