Вперше хлопець з Рави-Руської став гравцем молодіжної збірної України з футболу, ОДА схвалила створення другої ОТГ на Жовківщині, – №23 (135) газети “Прикордоння”

4 грудня вийшов черговий номер інформаційно-аналітичної газети Жовківського району “Прикордоння”.

У №23 (135) читайте:

Облдержадміністрація схвалила створення другої ОТГ на Жовківщині, – громади майбутньої Куликівської ОТГ отримали всі дозволи на об’єднання.

Бюджет району у наступному році буде меншим на майже 500 мільйонів, – відбулось громадське обговорення головного фінансового документа району на 2020 рік.

Директора Рава-Руського спиртзаводу звільнили, – екскерівник працював на посаді понад 5 років. Хто став новим?

Торги на ремонтні роботи у Жовківському замку “зірвались”, – охочих освоїти 14 млн. грн. виявилось замало.

Начальник районної пошти звільнився через “несправедливість”, – керівник Центру поштового зв’язку №5 у Жовкві написав заяву на звільнення.

Утримувати районну раду стало майже на 200 тис. грн. дорожче, – депутати Жовківської районної ради збільшили видатки на утримання апарату.

“Самі провели воду, каналізацію, газ, світло, а асфальтування ніяк не можемо добитися”, – мешканці невеликої вулиці у центрі Жовкви домагаються створення умов для пересування.

“Одна пара одружувалась і розлучалась по два рази”, – розмова з керівником Жовківського ДРАЦСу у Жовківському районі Іриною Мельник.

Вперше хлопець з Рави-Руської став гравцем збірної України з футболу, – розмова з Максимом Комарцем – гравцем юнацької команди ФК “Львів” та юнацької збірної України.

У Раві-Руській музичній школі провели унікальну лекцію-концерт, розповідали про “Мистецьку Раву-Руську” першої половині ХХ ст.

Відбувся відбірний етап конкурсу “Веселка”, – у Раві-Руській та Жовкві відбувся перший етап районного фестивалю естрадної та народної пісні.

Газету “Прикордоння” можна передплатити та придбати у будь-якому поштовому відділенні Жовківського району, а також придбати у придбати у приватних розповсюджувачі преси у Раві-Руській та Жовкві.

Comments

comments