Будинок школяра потішив традиційним концертом

У Раві-Руській відбувся звітний концерт міського будинку дитячої та юнацької творчості.

Про це йдеться у №8 (98) газети “Прикордоння”.

Звітний концерт для Рава-Руського будинку школяра є традиційним і відбувається щороку у травні. Заклад ділиться із глядачами своїми здобутками, яких його діти досягли протягом усього навчального року.
Звітному концерту передувало кілька інших заходів, які також підсумовують діяльність будинку творчості. Окрім традиційних шахового та тенісного турнірів, а також виставки робіт гуртківці декоративно-ужиткового та художньо-образотворчого напрямку, цього року відбувся і ярмарок – на ньому усі охочі могли за символічну плату придбати вироби дітей-гуртківців.

З вітальним словом на початку концерту виступила директор МБДЮТ Любов Товарянська. Вона привітала усіх глядачів та подякувала за те, що завітали на концерт.

– Тішуюся, що є такий заклад, що можемо забрати дітей з вулиці, відволікти від комп’ютерів, – зазначила Любов Михайлівна.

У звітному концерті взяли участь 23 учасники – вокалісти та ансамблі. На сцені народного дому виступили гуртківці гуртка народного танцю, естрадного та бального танцю, вокального гуртка.

Гуртківці різних груп гуртка народного танцю виконали танці «А ми українці», «Господиньки», «Жартівлива картинка», «Аркан», «Не ламай тополю», «Парубки зеленоокі» та «Дружба».

Учасники гуртка естрадно-бального танцю станцювали «Ква-ква», «Джайв», «Ми – не его» та «Вальс».
У виконанні ансамблю «Сонечко» прозвучали пісні «Сто доріг», «Ми на світі живем», ансамблю «Жайвір» – «Мамині очі», ансамблю хлопчиків – «Я піду в далекі гори». Соломія Козак заспівала «Я знов на сцені», Каріна Пудерак – «Мамині співанки», Григорій Гавриляк – «Вишиванка», Альбіна Жолобко – «Відлуння твоїх кроків», Олег Оливко – «Вікна моєї хати», Софія Нестер – «Сто відсотків щастя».

Додамо, цього навчального року у Рава-Руському міському будинку дитячої та юнацької творчості працювало 18 гуртків.

Фото “Прикордоння”

Comments

comments