Скільки чиновників буде у Куликівській громаді

У апараті Куликівської селищної ради на 2021 рік передбачено 42 штатних одиниці працівників.

Так, структура апарату складається з керівного складу, куди входять селищний голова, секретар селищної ради, перший заступник селищного голови, заступник селищного голови, керуючий справами виконавчого комітету та п’ять старост.

Також структура апарату передбачає загальний відділ у складі начальника, двох головних спеціалістів, провідного спеціаліста, чотирьох інспекторів, п’ятьох старших інспекторів, двох прибиральників та водія.
У відділі бухгалтерського обліку та звітності працюватиме шість працівників – головний бухгалтер, три головних спеціалісти, провідний спеціаліст та фахівець з публічних закупівель.

У відділі містобудування, архітектури та земельних відносин працюватимуть начальник відділу, який за сумісництвом і головний архітектор, два головних спеціалісти та три спеціалісти І категорії.

У відділі економіки, торгівлі, інвестицій та ЖКГ працюватимуть начальник, головний спеціаліст, провідний спеціаліст та державний реєстратор.

Крім апарату ради, у фінансовому відділі Куликівської селщиної ради як її відокремленому підрозділі працюватимуть начальник, головний бухгалтер, два головних спеціаліст та провідний спеціаліст, у відділі освіти – начальник, головний та провідний спеціалісти, а також у централізованій бухгалтерії відділу головний бухгалтер, три бухгалери, фахівець, фахівець з публічних закупівель, інженер з комп’ютерних систем, провідний економіст.

У відділі культури, туризму, молоді та спорту працюватимуть начальник, головний спеціаліст та спеціаліст І категорії.

Comments

comments