Подано петицію про ремонт дороги до села Равського

На порталі районних рад України зареєстрували петицію про “Проведення капітального ремонту (реконструкції) автодороги до с.Равське (від М-09)”.

Автор петиції –  Зьомковський Андрій Романович.

У поясненні до петиції йдеться, що “автомобільна дорога, яка веде до с. Равське від дороги М-09 (Тернопіль – Львів – Рава–Руська) перебуває у катастрофічному стані. Дорога є аварійною, з величезною кількістю ям, які доводиться об’їжджати узбіччям (земельними ділянками), оскільки вибоїни місцями сягають глибини до 30 см і більше. У дощову погоду об’їхати дорогу узбіччям майже не можливо. Кожного дня цією дорогою користуються десятки автомобілів, які вже неодноразово пробивали колеса і були змушені проводити ремонт ходової частини автомобілів. Відновлення автодороги сприятиме розвитку села Равське та ближніх сіл (с. Голокам’янка та с. Малий). Також відновлення автодороги в довгостроковій перспективі може сприяти утриманню молоді в селі, оскільки буде швидке сполучення з містами Рава-Руська, Жовква, Львів”.

Петицію подали 6 липня. Наразі її підписали 46 осіб – це 77% від необхідної кількості для її розгляду. Збір підписів триватиме ще 84 дні. Підписати її можна за цим посиланням: https://rayrada.org.ua/petition/62/ 

Фото Google Maps 2015 року

Comments

comments