Гійче, ймовірно, більше не гратиме у обласному футбольному чемпіонаті

У футбольному сезоні, що завершився, команда «Локомотив» з Рави-Руської планувала фінішувати у першій «п’ятірці» чемпіонату серед команд прем’єр-ліги Львівщини. Про це у коментарі інформаційному-центру Федерації футболу Львівської області розповів президент команди Андрій Галас.

– На старті сезону поставили перед командою завдання – фінішувати в першій п’ятірці, але на екваторі сезону зрозуміли, що цьогоріч нам це не під силу. Також нам принципово було завершити чемпіонат вище від нашого суперника в дербі Жовківського району «Юності» (Гійче), однак гійченці випередили нас, – розповів Андрій Галас.

За словами президента, він ні до кого не має претензій.
– Хлопці боролися. На жаль, утрачали очки в поєдинках, де повинні були їх набирати. В нас найбільш вікова команда у Прем’єр-лізі Львівщини, тому плануємо омолоджувати склад,- додав Андрій Галас.

На думку президента, найяскравішими матчами «Локомтива» були ігри з Миколаєвом і Верхньою Білкою в першому колі, в яких залізничники хоч поступилися, але, за його словами, продемонстрували непоганий футбол, як і у домашній зустрічі із новояворівським «Гірником», з яким розписали мирову 1:1.

Натомість президент принципового суперника «Локомотива» гійченської «Юності» Володимир Федюк, навпаки, зазначив, що перед командою завдань не ставили.

– Футболісти грали, насамперед, для вболівальників, для жителів Гійча. Я вдячний уболівальникам за активну підтримку не лише вдома, а й на виїзді!

В першому колі чемпіонату Львівщини деякі помилки негативно вплинули на нашу гру, тож у нас пропав інтерес грати далі у футбол. Маємо те, що маємо. Це важко коментувати. Фактично ми догравали другу половину сезону.

Вихідці з Гійча і Жовківського району, які складають основу нашого колективу, сповна викладалися на футбольному полі, не маю до них жодних претензій. Приїжджі гравці не надто горіли бажанням відстоювати честь «Юності».

Наприкінці грудня проведемо командні збори, під час яких остаточно вирішимо, чи наступного року гратимемо в обласному чемпіонаті. Скоріш за все ні, – зазначив Володимир Федюк.

Фото footboom.net

Comments

comments