Дякуємо, що були з “Прикордонням” у 2016 році!

Дорогі читачі!

Ми разом з вами прожили черговий рік. Для нашого видання він став вже восьмим. Відверто кажучи, для «Прикордоння» цей рік був непростим. Як і, зрештою, для більшості з вас. Втім, попри різні труднощі, ми і надалі залишаємось з вами.

«Прикордоння» на сьогодні залишається єдиним рава-руським друкованим засобом масової інформації і одним з двох у Жовківському районі, які регулярно виходять у світ. Саме тому справа, яку ми робимо, видання газети, для нас є дуже важливою.

«Прикордоння» продовжує зберігати статус незалежного видання. Багато чинників роблять це можливим – невеликий тираж, робота дописувачів на громадських засадах, невелика періодичність виходу. Ми відчуваємо, що цього замало і читач потребує більшого. Підтримку останнього, вашу підтримку, у цьому році ми відчули, мабуть, чи не найбільше за весь час існування «Прикордоння». 

Ми не женемося за дешевими сенсаціями, намагаємось не допускати маніпуляцій за допомогою газети. Найголовнішими принципами для нас є правдивість, точність, неупередженість та незалежність. На жаль, сьогодні це не цінується так, як повинно у демократичних державах та громадському суспільстві. Втім, саме таку мету, побудову громадянського суспільства на демократичних засадах, ми і ставимо перед собою. Для нас важливо долучитися на виховання свідомих, мислячих громадян, здатних критично оцінювати події, які відбуваються, бути інформаційно-грамотними. 

У новому році ми не відступимо від наших принципів і сподіваємось, що зможемо хоча б трішки наблизитись до нашої мети. І у цьому дуже розраховуємо на вашу допомогу.

Нехай новий, 2017-й рік, буде для вас добрим. Саме добро у непрості часи здатне творити дива, відсіювати брехню від правди і давати сили та наснаги не опускати руки. 

Андрій Бучко,
засновник та редактор газети «Прикордоння», сайту prykordonnya.info

Comments

comments