Начальник “Укрпошти” Жовкви звільнився

Керівник Центру поштового зв’язку №5 АТ “Укрпошта”, який розміщується у Жовкві, написав заяву на звільнення.

Про це Ігор Витрикуш повідомив на власній сторінці у соціальній мереіж.

“Хочу повідомити, що 25 листопада 2019 року – я, в знак протесту, написав заяву про звільнення з посади начальника Центру поштового зв’язку №5 АТ “Укрпошта”! Не можу і не буду миритися з несправедливістю, що відбувається на даному підприємстві! Категорично не погоджуюсь із звільненням працівників, особливо листонош, а також скороченням і так, їх мізерних ставок! Тому, дотримуючись своїх моральних принципів та елементарної совісті, незважаючи на пропоновані мені матеріальні стимули та кар’єрну перспективу, я не можу це прийняти і бути причетним до бід наших людей! Я до останнього за них боровся, але на жаль цього виявилось недостатньо…”, – написав Ігор Витрикуш.

Нагадаємо, наприкінці серпня у Раві-Руській заяви на звільнення написали всі працівники поштового відділення. Причиною тоді називали низькі зарплати.

В «Укрпошті”, у свою чергу, тоді заперечили інформацію щодо звільнення працівників відділення. Також там повідомили, що воно працює за звичним графіком та надає поштові послуги.

«Заробітна плата операторів та листонош складається із окладу та мотиваційної частини. Система мотивації дає можливість заробляти більше тим, хто цього бажає – передбачає бонуси співробітникам відділень, які успішно продають пріоритетні послуги Укрпошти, якісно і ввічливо обслуговують клієнтів», – повідомили у пресслужбі.

Крім того, в «Укрпошті» зазначили, що поетапно підвищують посадові оклади працівникам і будуть продовжувати це в майбутньому.

Comments

comments