У Раві ледь не згоріло два житлових будинки

У Жовківському районі напередодні Нового року ледь не згоріло дві господарські будівлі.

Про це йдеться в інформації ГУ ДСНС у Львівській області.

29 грудня о 22:38 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в цегляній господарській будівлі в м. Рава-Руська по вул. 1-го грудня. На місце події оперативно виїхало пожежно-рятувальне відділення ДПРП-48 м. Рава-Руська. Завдяки професійним діям вогнеборців вдалось швидко ліквідувати пожежу, запобігши поширенню вогню на розташовані поруч 2 житлових будинки.

Пожежу локалізовано о 22:55 та повністю ліквідовано о 23:25. Вогонь встиг знищити покриття на площі 90 кв.м, перекриття на площі 40 кв.м, стіну на площі 6 кв.м, 2 т сіна, пошкодити перекриття та покриття на площі 24 кв. м.

30 грудня о 19:47 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в м. Дубляни Жовківського району по вул. Шашкевича, 1 «а» на подвір’ї приватного господарства.

На місце події було негайно направлено пожежно-рятувальні підрозділи  ЧСПТ ЗТС м. Львова, ДПРЧ-3 м. Львова та МПК сел. Куликів.

Пожежу локалізовано о 20:07 і повністю ліквідовано о 20:15.

Вогнеборці врятували від знищення 2 будівлі.

Вогнем пошкоджено старі речі домашнього вжитку на площі 20 кв.м, пінопластову обшивку стіни житлового будинку на площі 10 кв.м, та древ’яні двері гаражу.

До ліквідації займання залучалось 3 одиниці спецтехніки та 13 рятувальників. Причина виникнення займання встановлюється. Постраждалих на пожежі немає.

Фото для ілюстрації

Comments

comments