У голови Добросинщино-Магерівщини з’явився ще один заступник

У голови Добросинсько-Магерівської сільської ради з’явився ще один заступник. Відповідне рішення ухвалили місцеві депутати на засіданні 11 лютого.

Так, заступником з питань діяльності виконавчих органів було затверджено Назарія Ігоровича Романчука. Підтримали це рішення усі 24 присутніх на сесії депутатів та сільський голова.

За даними Львівської ОДА, Назарій Романчук народився 30 вересня 1982 року у Львові. У нього – вища освіта, він закінчив «Львівську політехніку», де отримав спеціальність «перекладна лінгвістика» та кваліфікацію «лінгвіст-інформатик, перекладач».

У 2003 році Назарій Романчук неповний місяць працював офісменеджером, у 2005-2006 рр. – провідним спеціалістом відділу газової та нафтової промисловості Головного управління промисловості та розвитку інфраструктури Львівської обласної державної адміністрації, з грудня 2006 по травень 2007 рр. – заступником начальника відділу з питань енергозбереження там же, у травня по серпень 2007 року – заступником начальника відділу з питань енергозбереження Головного управління економіки Львівської обласної державної адміністрації, а з серпня 2007 по квітень 2008 рр. – начальник відділу з питань енергозбереження управління капітального будівництва та енергозбереження там же.

Крім того, з квітня 2008 по серпень 2009 року Назарій Романчук перебував на посаді заступника начальника управління економіки капітального будівництва та енергозбереження Головного управління економіки – начальника відділу з питань енергозбереження там же, з серпня 2009 по квітень 2010 рр. – начальника відділу інвестицій та енергозбереження у сфері житлово-комунального господарства управління інвестицій та енергозбереження у сфері житлово-комунального господарства Головного управління житлово-комунального господарства Львівської ОДА, з квітня 2010 по липень 2011 рр. – заступника начальника управління інвестицій та енергозбереження у сфері житлово-комунального господарства – начальника відділу інвестицій та енергозбереження у сфері житлово-комунального господарства там же, з липня 2011 по грудень 2012 рр. – головного спеціаліста відділу інвестицій, енергозбереження у сфері житлово-комунального господарства та фінансового забезпечення управління інвестиційної діяльності у сфері житлово-комунального господарства там же, у січні – серпні 2013 рр. – головного спеціаліста відділу інвестицій, енергозбереження у сфері житлово-комунального господарства та фінансового забезпечення управління економіки, інвестицій та енергозбереження у сфері житлово-комунального господарства департаменту житлово-комунального господарства, розвитку інфраструктури та паливно-енергетичного комплексу Львівської ОДА.

З серпня 2013 по лютий 2014 рр. Назарій Романчук працював головним спеціалістом відділу інвестицій, енергозбереження у сфері житлово-комунального господарства та фінансового забезпечення управління економіки, інвестицій та енергозбереження у сфері житлово-комунального господарства департаменту житлово-комунального господарства Львівської ОДА, у 2014-2016 рр. – заступник директора департаменту – начальник управління економіки, інвестицій та енергозбереження у сфері житлово-комунального господарства там же.

З грудня 2016 по 2021 рр. Назарій Романчук був директором департаменту розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства Львівської ОДА.

4 березня 2021 року Інтернет-видання ZAXID.net повідомляло, що 38-річного директора розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства Львівської ОДА Назарія Романчука звільнили за відсутність на роботі. У тій ж таки публікації йдеться, що сам Назарій Романчук відмовився коментувати ZAXID.NET своє звільнення. Водночас він заявив, що з 16 січня перебував на лікуванні в медзакладі.

Фото Гал-Інфо

Comments

comments