Анонсували акцію проти діяльності церкви Московського патріархату у Раві-Руській

На засіданні ХХІ сесії Рава-Руської міської ради, яка відбулась у вівторок, 17 травня, її депутат Володимир Рудий анонсував акцію щодо заборони діяльності Української Православної Церкви Московського патріархату у Раві-Руській.

Відповідну інформацію він озвучив після розгляду питань порядку денного. На відео вона звучить з 3 год 51 хв 55 секунди.

“В неділю патріотичні сели йдемо на Липник під російську церкву. Ви самі бачите як батюшки посвячують ракети “Сатана”, наші хлопці гинуть… Запрошую усіх”, – зазначив депутат Володимир Рудий. Він також закликав і депутатів, і усі патріотичні сили долучитись.

Нагадаємо, у липні миунлого року депутати Рава-Руської міської ради не підтримали пропозицію Про надання дозволу на виготовлення детального плану території земельної ділянки по вул. Бортнянського, 7 в м. Рава-Руська.

З початку війни росії проти України у соціальних мереж неодноразово лунали заклики щодо заборони діяльності церкви Московського патріархату у Раві-Руській та її перехід у Православну церкву України. Однак на момент публікації цієї новини інформації про це не було.

Comments

comments