На “Громадський бюджет” у Жовкві не подали жодної заявки за 4 дні до завершення прийому

У Жовкві завершується прийом заявок для участі у четвертому громадському бюджеті.

Нагадаємо, громадський бюджет дає можливість мешканцям міста втілювати свої ідеї за кошти міського бюджету. Для цього їм потрібно підготувати заявку, скласти орієнтовний кошторис і зареєструвати проєкт. За них голосувати також можуть лише жовківчани – у електронному або паперовому варіантах, заповнивши відповідні анкети.

Ті з проєктів, які отримають найбільшу кількість голосів, отримають фінансування з міського бюджету Жовкви. Їхнє втілення відбуватиметься впродовж 2020 року.

Подавати свої пропозиції для участі у громадському бюджеті можуть лише фізичні особи-мешканці Жовкви, які зареєстровані і постійно проживають у місті і яким виповнилось 16 років. Для подачі заявки також необхідно щонайменше підписи 10 фізичних осіб, які також є мешканцями міста, орієнтовний розрахунок вартості проєктної пропозиції та додаткові фото, графічні матеріали та пояснення.

Втім, за 4 дні до завершення подання заявок, жодної з них ще так і не подали. Про це повідомив секретар Жовківської міської ради Андрій Мазан на свої сторінці у Facebook.

 

Comments

comments