Рава-Руська попрощалась з підполковником

28 березня у Раві-Руській поховали підполковника Юрія Кожухара.

Участь у прощальній процесії взяло понад пів тисячі равчан, побратимів та гостей міста. Траурний кортеж вирушив з Народного дому Рави-Руської, де впродовж другої половини дня 27 березня та першої половини дня 28 березня усі охочі могли попрощатись з військовим, до церкви св. Бориса і Гліба ПЦУ, де і відбувся Чин похорону.

Після церкви траурна процесія вирушила до міської площі, де вібулась траурне віче, а надалі – на міське кладовище.

Поховали Юрія Кожухара на полі почесних поховань.

Нагадаємо, Юрій Кожухар помер 26 березня внаслідок поранень, отриманих внаслідок ракетних ударів по Яворівському полігоні 13 березня. Він народився 21 лютого 1968 року у селі Плетений Ташлик Маловисківського району Кіровоградської області. З 1991 по 2003 рр. проходив військову службу у Раві-Руській, згодом – у Старичах, Рівному та Львові.

Брав участь у бойових діях в зоні проведення АТО/ООС у складі 24 окремої механізованої бригади як заступник командира 4 батальйону та 53 механізованої бригади як командир 2 батальйону.

Після повернення зі зони бойових працював старшим викладачем кафедри тактики факультету бойового застосування військ Національної академії Сухопутних військ імені Гетьмана Петра Сагайдачного.

Comments

comments