5 об’єктів соціально-економічного та культурного напрямку фінансуватимуть за обласні кошти

Львівська облрада затвердила Програму соціально-економічного та культурного розвитку Львівської області на найближчі три роки, у межах якої розподілила 217 млн грн на програму капітального будівництва у 2021 році. За ці 217 млн грн планують профінансувати роботи на понад 100 об’єктах, зокрема, у школах, лікарнях та спортивних спорудах, – повідомило ZAXID.net.

Так, у Волі-Висоцькій (Жовківська громада) продовжать реконструкцію нежитлового приміщення за рахунок добудови та надбудови другого поверху під дитсадок, який буде розрахований на 40 місць. На це у цьому році передбачено понад 1,7 млн. грн. Наразі об’єкт готовий на 51% і для його завершення загалом потрібно майже 8 млн. грн.

У Жовкві капітально ремонтуватимуть фасад хірургічного відділення у лікарні на 55 ліжкомісць. На це необхідно і передбачено майже 1,5 млн. грн.

У Куликові реконструюватимуть Народний дім, на що передбачили 1,5 млн. грн.

У Потеличі (Рава-Руська громада) продовжать реставрацію дерев’яної церкви Зіслання Святого Духа 1502 р. З обласної програми на це цьогоріч передбачили 250 тис. грн. з майже 4,2 млн. грн., які передбачає кошторисна вартість робіт.

Також продовжають реставрацію дерев’яної церкви у Волі-Гомулецькій (тепер – Львівська громада), вартістю 1 млн. грн.

 

Comments

comments