«Жовкватеплоенерго» заборгувала майже 2 млн. грн.

Комунальне підприємство Жовківської міської ради «Жовкватеплоенерго» має боргів на суму 1,8 млн. грн. Про це йдеться в інформації Жовківської міської ради.

Так, наприкінці грудня, адміністрація «Жовкватеплоенерго» звернулась до споживачів з проханням терміново провести оплату за надані послуги з теплопостачання.

– На підприємстві склалась критична ситуація з розрахунками за енергоносії – газ, електроенергію). Заборгованість підприємства перед постачальником газу НАК «Нафтогаз України» з початку опалювального сезону становить 1,7 млн. грн, за розподіл газу перед АТ «Львівгаз» борг склаає 550,6 тис. грн. Разом з тим, заборгованість населення за отримані послуги становить 1,8 млн. грн., – повідомили у «Жовкватеплоенерго».

Як повідомили у комунальному підприємстві, 24 грудня там отримали повідомлення від «Львівгазу» про припинення/обмеження газопостачання котелень у зв’язку з несвоєчасною оплатою. Окрім цього підприємству за несвоєчасну оплату нараховуються штрафні санкції.

– Для недопущення від’єднання котелень від газопостачання та припинення опалення житлових будинків, КП «Жовкватеплоенерго» просить споживачів терміново провести оплату за надані послуги з теплопостачання, – зазначили у комунальному підприємстві.
Юрій Ничкало

Comments

comments