У Раві відбулись прикордонні новорічні дитячі футбольні змагання

У Раві-Руській відбулись новорічні змагання з футзалу серед дітей 2007-2010 рр. н.

Так, у спортивному залі Рава-Руського професійного ліцею, участь у футбольних змаганнях взяли дитячі футбольні команди Річок, Забір’я, Рави-Руської, Угнова, Карова та Белзької територіальної громади, а також дві команди ЛДЮФК «Галичина» зі Львова.

– Бажання взяти участь у змаганнях виявили багато сільських команд, однак ми вирішили запросити тих дітей, які більше потребують допомоги, уваги та підтримки, – зазначили організатори турніру.
Співорганізаторами турніру були Василь Зінько, Павло Холява, Віктор Турій. За підсумками змагань, їхніми переможцями стали гравці «Галичина» (Львів), другими – «Арсеналу» (Угнів), третіми – Річок.
Усі учасники змагань отримали солодкі подарунки від організаторів, а також ті, які через обставини в останній момент не змогли взяти участь у футбольному святі.

– Футбольний дитячий турнір викликав неабияке зацікавлення серед підростаючого покоління Белзької та Рава-Руської територіальних громад. Такі змагання важливі для розвитку добросусідства прикордонних районів, – зазначили організатори.
У планах організаторів провести ще один такий турніру у найближчий час.

Павло Холява

Comments

comments