Вибори голови Добросинсько-Магерівської ОТГ: четверо кандидатів з Добросина, троє – з Магерівщини

На виборах голови Добросинсько-Магерівської ОТГ змагатимуться семеро кандидатів.

Так, знову за крісло керівника побореться колишній селищний голова Магерова, 54-річний Микола Сало. На виборах голови Магерівської ОТГ у 2017 році він набрав на 11 голосів менше ніж переможець – теперішній голова Петро Домінік. І тоді, і зараз Сало балотується як самовисуванець. Наразі Микола Сало не працює, проживає у Магерові.

Залишитись на посаді керівника громади, щоправда тепер не Магерівської, а Добросинсько-Магерівської, спробує Петро Домінік – 33-річний висуванець ВО «Батьківщина». У 2017 році він переміг тодішнього діючого голову Магерівської селищної ради Миколу Сала з різницею у 11 голосів. Петро Домінік проживає у Магерові.

Теперішня голова Добросинської сільської ради, 62-річна Галина Гец, також спробує стати головою ОТГ. Вона балотується як самовисуванка. У минулі роки вона також була самовисуванкою. Галина Гец проживає у Добросині.

Політична партія «ВАРТА» кандидаткою на посаду голови ОТГ виснувала 54-річну Надію Андросюк. Вона не працює, проживає у Добросині.

Висуванцем ВО «Свобода» на виборах голови Добросинсько-Магерівської ОТГ став директор Гребінцівської школи, який проживає у Добросині, 37-річний Василь Пац. У 2010 році він був обраний депутатом Жовківської районної ради від цієї політичної сили. У 2015 році його також «Свобода» висунула у депутати райради, але обраним тоді він не був.

Також спробують стати головою ОТГ приватний підприємець зі Замку 39-річний Тарас Кожушко та 22-річний самовисуванець, який тимчасово не працює, Орест Борис з Добросина.


Comments

comments