На Жовківщині – понад 900 хворих на коронавірус

Станом на 20 вересня у Жовківському районі зафіксували 912 випадків захворювання на коронавірусну інфекцію.

Так, зі згаданих випадків, у 31 пацієнти померли.

«Лідером» за кількістю хворих залишається Жовква – 226 випадків та 2 смерті. У Дублянах загальна кількість хворих складає 78 (3 смерті), у Куликові – 66 (3 смерті), у Раві-Руській – 32 (без смертей), у Волі-Висоцькій – 30 (1 смерть).

24 випадки Covid-19 зафіксовано у Сопошині, 23 – у Туриці, по 22 – у Добросині (1 смерть) та Малехові.

У Крехові зафіксовано 19 випадків коронавірусу, у Гійчі – 17 (1 смерть), у Мокротині – 15 (1 смерть), по 14 – у Деревні, Старій Скваряві (1 смерть), по 13 – у Великому Дорошеві (3 смерті), Гряді та Зашкові, по 12 – у Замку та Монастирку, 11 – у Боянці (1 смерть), по 10 – у В’язовій, Любелі, Магерові (3 смерті).

По 9 випадків коронавірусу зафіксовано у мешканців Глинська (2 смерті), Лаврикова, Нової Кам’янки та Смерекова, по 8 – Великих Грибовичів, Віднова, Зіболок (2 смерті), по 7 – Мацошина, Нової Скваряви,  (1 смерть), Нового Села (1 смерть), Потелича, по 6 – Кам’яної Гори, Липника, по 5 – Зарудців, Куляви, по 4 – Липників, Малого Дорошева, Нагірців, Надичів, Равського, Річок та Старого Села.

Ще по 3 випадки Covid-19 зафіксовано у мешканців Блищивод, Городжева, Думичів, Кунина, Малих Грибовичів, Мервичів, Погариська, Помлинова (1 смерть), Стронятина (1 смерть) та Шабельні, по 2 – Бишкова, Боброїдів, Дернівки (1 смерть), Малих Підлісок, Могилян, Пилів, Рудої, Сулимова, Хитрейок.

Також по одному випадку інфекції зафіксовано у Артасові, Влеикому Передмісті, Волиці, Горах, Збиранці, Костеєві, Купичволі (1 смерть), Раті, Сарнівці, Сороках, Тернові та Фійні.

Загалом, Жовківський район, після Львова, Пустомитівщини та Яворівщини, перебуває на четвертому місці за кількістю зафіксованих випадків коронавірусу.

Comments

comments