Детальніше про те, у який район увійдуть громади Жовківщини, ексклюзив коментар від Ірини Верещук, – №12 газети “Прикордоння”

17 червня вийшов черговий номер інформаційно-аналітичної газети Жовківського району “Прикордоння”.

У №12 (148) читайте:

Жовківщина увійде до Львівського району, а Равщину хочуть доєднати до Яворівського, – чому саме так визначили і чи можна щось змінити.

Ірина Верещук може стати кандидаткою в мери Києва, – ексклюзивне інтерв’ю з народною депутаткою.

Демчина заявив про продаж ПП “Рома”, – попри гучну заяву у соціальній мережі, спілкуватись із журналістами депутат не захотів.

“У роботі медика найважче чути, коли пацієнт просить допомогти, але лікар вже безсилий”, – з нагоди Дня медичного працівника – розмова з лікарем-терапевтом Рава-Руської поліклініки Нелею Мазур.

У 40 населених пунктах Жовківщини зафіксовано випадки коронавірусу, – чому наш район – серед лідерів пояснив керівник санстанції Ігор Тутік.

Газету “Прикордоння” можна придбати у будь-якому поштовому відділенні Жовківського району та у приватних розповсюджувачів преси, а також передплатити онлайн https://peredplata.ukrposhta.ua/index.php?route=product%2Fproduct&code=500000013&product_id=93939&fbclid=IwAR3Vvm9qnNhThe6yxZUtlEt4tBPSqUP1ZvDdee2MTSL1XMhQRV-P2SmtNko

Comments

comments