Мешканець Жовківщини організував підпільну заправку

У прокуратурі Львівської області встановили та оштрафували мешканця Жовківщини, який організував підпільну заправку.

Про це йдеться в інформації пресслужби прокуратури.

У інформації йдеться про 62-річного мешканця Жовківщини, я 55-річного жителя Яворова та 42-річного львів’янина, які організували на кільцевій дорозі м.Львова та Кривчицях підпільну діяльність автозаправних станцій. Однак чи мова йде про спільну їхню діяльність, чи порізну – не уточнено.

Під час заходів на одній із нелегальних АЗС було виявлено та вилучено два автомобільних заправних комплекси та 3400 літрів дизельного палива, а на іншій – понад 1700 л.

За наслідками розслідування кримінального провадження у березні та квітні цього року до суду скеровано три обвинувальні акти з угодою про визнання винуватості, які на цей час розглянуті.

Так, вироками Пустомитівського районного суду Львівської області та Личаківського районного суду м.Львова фігурантів визнано винними та засуджено за ч. 1 ст. 272 (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою, якщо це порушення створило загрозу загибелі людей чи настання інших тяжких наслідків або заподіяло шкоду здоров’ю потерпілого) КК України до 3400 грн штрафу для кожного.

Comments

comments