У Магерівській ОТГ з’явився Центр розвитку дітей

У Магерові відкрили Центр розвитку дітей Магерівської ОТГ «СМАЙЛ».

Про це йдеться у №21 (133) газети “Прикордоння”.

Абревіатура «СМАЙЛ» розшифровується як «Сміливі, молоді, активні, ініціативні лідери». Центр відкрили на базі Магерівської школи за кошти Благодійної організації «Львівська освітня фундація» при співпраці з Фондом сприяння демократії Посольства США в України та Службою у справах дітей Львівської ОДА і Магерівської селищною радою.

У Центрі діти займають кіокушинкай карате, вільною боротьбою, художньою гімнастикою та сучасними танцями.

Центр облаштували за кошти, які отримали від участі у проєкті «Деінституалізація у громадах Львівщини» у сумі 100 тис. грн.

– Через громадську організацію «Агенція розвитку села Кам’яна Гора» ми отримали ці кошти для створення умов та придбання інвентаря для занять. За них придбали, зокрема, татамі, подушки для занять карате, снаряди, тренажери, манекени, частково облаштували зал для вільної боротьби, дзеркала, придбали акустичну систему, облаштовано зал для занять художньою гімнастикою, – розповів керівник відділу освіти Магерівської ОТГ Василь Сипливий.

Гуртки та секції Центру «СМАЙЛ» відвідує близько 150 дітей дошкільного та шкільного віку з усіх населених пунктів Магерівської ОТГ.

 

Comments

comments