Впродовж семи годин у Жовкві загинуло двоє людей

Ввечері 15 та вночі 16 жовтня у Жовкві трапилось дві дорожньо-транспортні пригоди, у яких загинуло двоє людей.

Про це йдеться у повідомленнях відділу комунікації ГУ НП у Львівській області.

Так, 15 жовтня, о 18.05 год, по вул. Равській, водій автомобіля скоїв наїзд на пішохода і втік з місця аварії. Внаслідок наїзду отриманих тілесних ушкоджень на місці події загинув 80-річний мешканець одного з сіл району. Водій з місця події втік.

За фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Поліцейські провели оперативно-розшукові заходи і впродовж години розшукали автомобіль ВАЗ-2107 з характерними пошкодженнями та встановили особу водія, який причетний до скоєння ДТП – шістдесятирічного мешканця району. Невдовзі чоловіка затримали в порядку ст.208 КПК України – він саме намагався перетнути кордон України з Республікою Польща. Вирішується питання про обрання для затриманого міри запобіжного заходу.

А 16 жовтня, близько 00.55 год, водій мотоцикла «Вайпер», 17-річний житель одного з сіл району, не впорався з керуванням, в’їхав у бордюр та здійснив зіткнення з електроопорою. Тілесні ушкодження, які отримав хлопець, виявилися несумісні з життям.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Триває досудове розслідування.

 

Comments

comments