Редактори “Прикордоння” взяли участь у національній медійній конференції

23 та 24 травня у Києві відбулася друга національна конференція National Media Talk.

NMT – це унікальна національна подія, яка вдруге об’єднала журналістів, редакторів та медіа менеджерів з усієї країни для відвертої і продуктивної розмови про вплив медіа на суспільство, якість роботи ЗМІ під час виборів, цінність довіри аудиторії, журналістські стандарти та виклики сталості медіа. Участь у ній взяло близько 30 спікерів – національні та міжнародні медіа-експерти.

Протягом двох днів перед учасниками конференції виступили такі відомі діячі та журналісти, як Оксана Забужко, Володимир Паніотто, Мирослава Гонгадзе, Зураб Аласанія, Яніна Соколова, Андрій Куликов, Олександр Богуцький та ін.

Серед тем до обговорення були “Путінізація медіа” як складова гібридної війни”, про “спарвжніх роботодавців медіа під час президентських виборів 2019”, про довіру аудиторії, добу соціальних мереж, етичну рекламу, можливість існування медіа, що залежить тільки від аудиторії, перспективи білих списків та ін.

Серед учасників конференції були і представники газети “Прикордоння”.

– Для нашого локального видання участь у такому заходів є надзвичайно важливою подією, адже дає змогу ознайомитись із викликами, які постають, зокрема, і перед регіональними журналістами, і дізнатись про шляхи їхнього подолання, тенденції, які відбуваються у медіапросторі, – зазначила редактор сайту “Прикордоння” Ярина Бучко.

 

Comments

comments