Потелич може отримати додаткові надходження до бюджету

У Потеличі планують передати земельну ділянку під добування опоки, – йдеться у №3 (115) газети “Прикордоння”.

Так, сільська влада та представники компанії «Миколаївцемент» ведуть переговори щодо передачі земельної ділянки на території сільської ради. Схожу земельну ділянку підприємство використовує вже багато років, тому хоче розширити свою діяльність на території Потелича. Хоча сама земельна ділянка, яку планують передати в оренду, раніше перебувала поза межами села, тепер її спеціально приєднали до її території. Це дасть можливість сільському бюджету отримувати додаткові надходження.

– Ми зацікавлені у тому, аби залучати інвесторів у нашу раду, адже це дасть додаткові надходження до місцевого бюджету і створить нові робочі місця, – зазначив голова Потелицької сільської ради Ігор Товарянський.

Наразі необхідно розпочати роботи з виготовлення нормативно-грошової оцінки на земельну ділянку. Тоді земельну ділянку повинні внести у публічну кадастрову карту, після чого сільська рада зможе надати дозвіл на її оренду. Однак скільки це триватиме – наразі невідомо.

– На території Потецької сільської ради ми плануємо вести діяльність, але спершу необхідно пройти усі процедурні питання, отримати всі дозвільні документи відповідно до законодавства, – зазначив представник «Миколаївцементу» Роман Сидор.

 

Comments

comments