На території Річківської сільради збудують ще одну автозаправку

ПАТ «Концерн Галнафтогаз» зведе АЗС «ОККО» у селі Річки, поблизу пункту пропуску «Рава-Руська». Про це з посиланням на розпорядження голови Львівської ОДА Олега Синютка від 19 грудня 2018 року повідомили «Варіанти».

ПАТ «Концерн Галнафтогаз» отримає земельні ділянки на вул. Гребінського, 6 у селі Річки.
«Надати ПАТ «Концерн Галнафтогаз» дозвіл на розроблення з урахуванням вимог державних стандартів, норм і правил у сфері землеустрою технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки, площею 0,7039 га, для будівництва й обслуговування АЗС», – йдеться у розпорядженні.

Додамо, що до місцевих бюджетів надходить 13,44% акцизного податку від продажу палива. Для невеликих населених пунктів, на території яких розташовуються автозаправні станції чи комплекси, це дуже часто є чи не основним джерелом надходжень до власних бюджетів. Так, зокрема, до бюджету Річківської сільської ради у 2017 році надійшло 11,5 млн. грн. від продажу пального на семи автозаправках, які розташовуються на її території – поблизу пункту пропуску «Рава-Руська». Загальний же бюджет сільради склав 15,6 млн. грн.

Фото для ілюстрації

 

Comments

comments