Галину Фесюк таки звільнили з відділу культури і туризму

Галина Фесюк більше не є начальником відділу культури і туризму. Відповідне розпорядження про звільнення її від займаної посади підписала голова Жовківської районної державної адміністрації Надія Щур.

Про це йдеться у №1 (113) газети “Прикордоння”.

Як повідомили «Прикордонню» у РДА, Галину Фесюк звільнили ще 28 листопада. Незважаючи на те, що тодішній очільник спершу написала заяву на відпустку, згодом – на звільнення, а пізніше відкликала її, зрештою, звільнили «за згодою сторін».

– Після закінчення відпустки Галина Петрівна написала заяву, у якій просила звільнити її «за згодою сторін», – розповіла Надія Щур.

Галину Фесюк не лише перестала очолювати районний відділ культури і туризму, а й взагалі більше не працює у цій структурі.

Нагадаємо, скандал зі звільнення Галини Фесюк з посади керівника відділу культури і туризму спалахнув у жовтні минулого року. На своїй сторінці у соціальній мережі вона тоді написала про те, що голова РДА змушує її написати заяву на звільнення. Втім, підтримки від своїх же працівників, як вдалось спостерігати, Галина Фесюк так і не отримала.

Виконує ж обов’язки начальника відділу культури і туризму Христина Перегон.

Фото Вікіпедії

 

Comments

comments