Пилипишина обрали заступником мера Рави-Руської

У міського голови Рави-Руської з’явився заступник. Ним став ще донедавна депутат міської ради, соратник Миколи Зінька у ВО «Свобода» Юрій Пилипишин.

Про це йдеться у №22 (112) газети “Прикордоння”.

Нагадаємо, 9 листопада Юрій Пилипишин склав повноваження депутата Рава-Руської міської ради. Ним його обирали двічі – у 2010 та 2015 році. У цьому скликанні він очолював земельну депутатську комісію, а також представляв будинки №№1, 1а, 2 та 3 по вул. Залізної Дивізії (ДОСи, – Авт.).

Юрій Пилипишин народився 5 серпня 1987 року. У нього – вища освіта. На момент місцевих виборів у 2015 році був тимчасово безробітним, проживав у Раві-Руській.

Під час розгляду питання щодо його призначення на посаду заступника мера один депутат «утримався», усі інші, які перебували у залі, проголосували «за». Самого Юрія Пилипишина на засіданні сесії не було.

За словами міського голови Рави-Руської Миколи Зінька, у найближчі тижні Юрій Пилипишин проходитиме спеціальну перевірку, під час якої повинні визначити, чи може він займати посаду у органах місцевого самоврядування. Якщо зауважень до нього не буде, він зможе скласти присягу державного службовця і приступити до виконання обов’язків. Тож, скоріше за все, це станеться не раніше, ніж на початку 2019 року.

 

Comments

comments