Бишків, Рава та Липник стали чемпіонами

Чемпіонат Жовківського району завершився і колишні його учасники вже навіть беруть у часть у розіграші Кубка «Золота осінь». Про це йдеться у №19 (109) газети “Прикордоння”.

У вищій лізі перше місце зайняла команда Бишкова, у якої була найвідчутніша перевага над найближчим суперником, у порівнянні з лідерами у нижчих лігах. Бишківчани стали кращими за всіма основними показниками: найбільше очок, найбільше забитих м’яів, найбільше перемог, найменше поразок.

У першій лізі команда Рави-Руської все ж стала чемпіоном, хоча і з перевагою в одне очко. Правда, чемпіонство це равчани гарантували ще до завершення чемпіонату.

Антирекорд чемпіонату у області у всіх лігах показав команда Крехова: у 18 турах вона жодного разу не виграла і лише 1 раз зіграла внічию.

 

У других лігах дві найкращі команди з кожної групи розігрували чемпіона та призерів. Як показали фінальні результати, кращими тут стали команди із групи «Б». Так, у матчі за 1-2 місце зіграли Малі Підлски та Кам’янка-Липник. Основний час закінчився з разунком 1:1, але у серії післяматчевих пенальті вправнішими були саме липниківці – 4:5.

Також 1:1 в основний час зіграли матч за 3-4 місце Віднів та Глинськ. По пенальті другі перемогли – 2:4.

Фото Федерації футболу Жовківського району

Comments

comments