У Раві встановили понад 20 камер відеоспостереження

Протягом жовтня у Раві-Руській встановили систему вуличного відеонагляду. 24 камери тепер цілодобово фіксують те, що відбувається на вулицях міста.

Про це йдеться у №19 (109) газети “Прикордоння”.

Так, камери відеоспостереження встановили на перехрестях головних вулиць, пішоходах, парках, при в’їздах у місто, у місцях найбільшого скупчення людей. Крім того, 3 аналітичні камери, які встановлені по вул. Львівській, Коновальця та 1-го Листопада «вміють» визначати номери, автомобілів і «звіряти» їх з базою даних.

На закупівлю і встановлення камер відеонагляду було виділено близько 200 тис. грн. з міського бюджету. У перспективі їхня кілька збільшуватиметься. Спостерігати за тим, що діється в місті, у найближчий час можна буде через сайт Рава-Руської міської ради. Крім того, доступ до них є і у поліції.

– Місця встановлення відеокамер обирали спільно з підрядником та правоохоронцями. Вже маємо перші позитивні результати – одна з камер зафіксувала невелику аварію, на якій чітко видно хто може бути винуватцем, – розповів міський голова Рави-Руської Микола Зінько.

Встановленням і обслуговуванням системи відеонагляду займається компанія «Цербер». У випадку, якщо обладнання хтось пошкодить, вона бере на себе зобов’язання у його безкоштовному ремонті чи заміні.

Comments

comments