На цьогорічному Дні міста у Жовкві виступлять Павло Табаков та Роман Скорпіон

У найближчі вихідні, суботу та неділю, 29 – 30 вересня, Жовква відзначатиме своє свято.

Так, у суботу, 29 вересня, у Жовкві відбудеться Міжнародний футбольний турнір серед депутатів та працівників міських рад Польщі та України (11.00 год, стадіон “Розточчя”), а о 21.30 год пройде молитовна хода з мощами св. Партенія від церкви Серця Христового по вулицях міста.

Основні заходи з нагоди Дня міста у Жовкві відбудуться у неділю, 30 вересня. У той день об 11.00 год у церкві Серця Христового відбудеться Архієрейська літургія, з 13 до 14 та з 17 до 18 год на площі Вічевій – ІІІ “Книгофест”, а з 16.00 – виступ виконавців хореографічної студії “STAN” та творчих колективів Жовківської школи мистецтв. Паралельно відбуватиметься виставка енергоефективних технологій, конкурси, поширення інформаційних матеріалів в рамках Днів енергії.

О 17 год у костелі св. Лаврентія розпочнеться органний концерт за участі В.Балаховської, а з 18.00 год на площі Вічевій – виступ вихованців Жовківського центру творочості.

У вечірній час, з 18.30, на сцені виступлять Василь Юрочко, Євгенія Таранюк, гурт ДИКОБРАСС, Павло Табаков та Роман Скорпіон.

Фото i.ytimg.com

Comments

comments