У Дублянах – новий директор школи

Дублянська школа імені Анатолія Жаловаги отримала нового директора. Ним стала вчитель початкових класів цього закладу середньої освіти Оксана Мирон.

Про це йдеться у №12 (102) газети “Прикордоння”.

Вибори нового керівника школи у Дублянах відбувались на конкурсній основі. Так, окрім Оксани Мирон, кандидатами на посаду директора були Іван Горбань – вчитель історії у приватній авторській школі «Тривіта» з 8-річним досвідом роботи, а також заступник директора з виховної роботи Куликівської школи Галина Яцунда, досвід роботи в освітній сфері якої складає 29 років.

До складу конкурсної комісії увійшли 16 осіб на чолі з головою, заступником голови Жовківської районної ради Алли Жук.

Конкурс відбувався у три етапи. На першому кандидати письмово відповідали на п’ять завдань, якими перевіряли їхні знання Конституції України, Законів «Про загальну середню освіту» та «Про запобігання корупції». Три бали тут одержала Оксана Мирон, по одному – два інші учасники.

У другому турі конкурсна комісія перевіряла професійні компетентності учасників. Останні письмово вирішували два ситуаційних питання. Оксана Мирон та Галина Яцунда отримали по два бали, Іван Горбань – один.

Останній етап конкурсу передбачав проведення публічної та відкритої презентації кандидатами перспективного плану розвитку закладу загальної середньої освіти та відповідали на запитання членів комісії. У результаті третього туру по три бали отримали Оксана Мирон та Галина Яцунда, один бал – Іван Горбань.

У підсумку, найбільшу загальну кількість балів – 8 – набрала Оксана Мирон. Тож конкурсна комісія рекомендувала голові Жовківської районної ради призначити її на посаду директора Дублянської ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. АЖаловаги.

Нагадаємо, Оксана Мирон народилась 23 лютого 1971 року у Львові. У 1992 році закінчила Луцький державний педінститут імені Лесі Українки за спеціальністю вчитель початкових класів. З 1991 року працює на посаді вчителя початкових класів у Дублянській ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. Анатолія Жаловаги. У 1997/1998 н.р. вона також була заступником директора школи.

Загальний педагогічний стаж Оксани Мирон – 27 років. Кваліфікаційна категорія – вища. Вона – лауреат обласного конкурсу «Вчитель року – 2008», учасник районного конкурсу «Класний керівник року-2013», переможець районного конкурсу «Вчитель року-2014». За підсумками роботи у 2007 році, в рамках Всеукраїнського конкурсу «Людина року», їй було присвоєно звання «Кращий педагог району». З 2008 року – звання «вчитель-методист».

Крім того, навесні цього року Оксану Мирон обрали і членом виконавчого комітету Дублянської міської ради.

 

Comments

comments