У Куликові чоловік побив патрульних поліцейських

У березні минулого року у Куликові водій автомобіля ВАЗ-2121 порушив правила дорожнього руху, відмовився надати документи, погрожував фізичною розправою, обізвав нецензурними словами та побив одного із патрульних поліцейських, а іншому зірвав головний убір.

У суді чоловік своєї вини не визнав. За його словами, він зупинив автомобіль аби передати комусь документи, коли позаду зупинився екіпаж поліції. Одяг патрульного поліцейського, який вимагав надати документи, за словами чоловіка, не відповідав вимогам – не було нагрудного значна та кепки. Також поліцейський відмовився показати свої документи водієві. Тоді між водієм та «копом» розпочалася словесна перепалка. Ще двоє патрульних начебто поклали чоловіка на землю та застосували до нього кайданки, під час чого пошкодили останньому ногу. Чоловік вважає, що працівники поліції самі спровукували таку ситуацію та перевищили межі своїх повноважень.

Суд засудив чоловіка до трьох років позбавлення волі, але звільнив від відбування призначеного покарання з випробуванням, якщо він протягом дворічного іспитового терміну не вчинить нового злочину і виконає покладені на нього обов’язки.

Фото для ілюстрації

Comments

comments