“Равщина залишилась без пільгового газу, чим багата міська влада Жовкви, кого мешканцям Жовківщини обрати сімейним лікарем”

17 квітня вийшов черговий номер інформаційно-аналітичної газети Жовківщини “Прикордоння”.

У №6 (96) головними темами стали:

Чим багата міська влада Жовкви, – про те, що задекларували міський голова та депутати Жовківської міської ради.

Равщина залишилась без пільгового газу, – чому і на скільки закрили “газовню” у Раві-Руській і як бути равчан у ситуації, коли ніде заправити балони газом.

Кого мешканцям Жовківщини обрати сімейним лікарем, – розмова із заступником головного лікаря Жовківської центральної районної лікарні про те, як впроваджується перший етап реформи медицини на Жовківщини, що необхідно мати, аби укласти декларацію з сімейним лікарем і перелік сімейних лікарів Жовківського району.

Також у №6 (96) від 17 квітня читайте:

Ті, хто не з’явився на призов, нестимуть кримінальну відповідальність”, – розмова з головою районної призовної комісії Юрієм Дубневичем про перебіг весняної кампанії із призову до війська. Читачі дізнають, хто, скільки і де проходитиме строкову військову службу та що буде, у випадку ухилення від цього.

Громади Жовківщини виграли понад 5 млн. грн. для власних проектів, – Львівська обласна рада затвердила перелік потенційних переможців обласного конкурсу мікропроектів.

Вартість кубометра води у Куликові – 12 гривень, – що передбачає калькуляція вартості водопостачання.

У Куликові відремонтують дах будинку, – який будинок і скільки коштів на нього виділили.

Магерівську лікарню реорганізували, – що змінилось у головній лікарській установі об’єднаної громади.

На церкву у Потеличі цього року виділять мільйон гривень, – на що витратять кошти і як зберігатимуть пам’ятку світової спадщини ЮНЕСКО.

У Дублянах – новий член виконкому, – хто став і що відомо про нового управлінця містом.

Крім того, читайте на шпальтах “Прикордоння” інформацію про те, як учениці з Дублян та Жовкви стали призерами міжнародного конкурсу, як восьмикласниця стала ведучою на радіо, а також чому добросинські школярі – найінтелектуальніші. Також читайте:

Школярі Рави-Руської виготовили кілька сотень писанок.

Учні трьох районів Львівщини з’їхались до Рава-Руського ліцею.

У рубриці “Правопорушення” читайте як екс-депутат Жовківської районної ради відсудив у правоохоронців понад третину мільйона гривень, як чоловік засудив дружину за образливий допис у соціальній мережі, а також про відповідальність водія за неувімкнені фари.

У “спортивній” рубриці читайте про початок чемпіонату Львівської області з футболу серед команд прем’єр-ліги – стартові матчі рава-руського “Локомотива” та гійченської “Юності”.

Газету “Прикордоння” можна придбати у Раві-Руській (розповсюджувачів преси на Малому ринку міста, кіоску “Могорич” та книгарні “Берег”), Жовкві (розповсюджувачів преси біля автостанції та синаноги), Магерові (у магазинах біля церкви та моста), а також у поштових відділеннях.

Comments

comments