Вартість харчування дітей у дитсадках Рави-Руської та Магерова змінилась

Рава-Руська міська рада та Магеріська селищна рада встановили нові розміри батьківської плати за перебування дітей у дитсадках та дошкільних групах на території міста. Відповідні рішення були ухвалені у лютому.

Про це йдеться у №4 (94) газети “Прикордоння”.

Так, у Раві-Руській, з 1 лютого батьківська плата за харчування дітей складатиме 30 грн. на день – для дошкільних груп, а також 25 грн. на день – для груп раннього віку дітей.

У Магерові плата за харчування дітей, віком до 3-х років, складатиме 16 грн., від 3- х до 6-ти – 20 грн., у Замку та Кам’яній Горів – 13 та 16 грн. відповідно для кожної вікової категорії дітей.

Безкоштовно харчуватимуть тих дітей, які є сиротами або позбавленими батьківського піклування, інвалідами, батьки яких загинули у зоні проведення Антитерористичної операції та з малозабезпечених сімей.

Крім того, наполовину менше платитимуть, зокрема, багатодітні сім’ї, сім’ї, батьки у яких брали участь у Антитерористичній операції, а також переселенців та загиблих ліквідаторів стихійного лиха.

До слова, звільнення від батьківської плати запроваджується у місячний термін після того, як батьки подали відповідні документи. Для цього необхідно подати довідку про сукупний дохід кожного члена сім’ї за попередній квартал, а також довідку про склад сім’ї.

Фото для ілюстрації teddyclub.info

 

Comments

comments