На куликівському цвинтарі буде вода

У Куликові, на селищному кладовищі, найближчим часом з’явиться вода.

Про це йдеться у №2 (92) газети “Прикордоння”.

Так, до місцевої влади звернулись мешканці з проханням надати дозвіл викопати криницю. Для цього навіть знайшли спонсора, який готовий був провести усі необхідні роботи за власний кошт. Однак у наданні відповідного дозволу влада Куликова відмовила.

– На цвинтарі криниць викопувати не можна, – розповіла селищний голова Куликова Лілія Бова. – Вода там є непридатною для споживання, а випадки можуть трапитись різні – немає гарантії, що цієї води не питимуть люди.

Попри те, що ініціативу громадян влада не підтримала, проблему із водою пообіцяли вирішити. Відповідне питання розглядали на засідання селищної ради.

– Ми зупинились на тому, що організуємо привіз води. Також розглядаємо варіант, аби від свердловини, яка розташовується неподалік, на фермі, прокласти водопровід до цвинтаря, – додала Лілія Бова.

За словами голови Куликівської селищної ради, для того, що прокласти водопровід до цвинтаря, спершу необхідно передбачити кошти у бюджеті селища. Це питання повинні обговорити з депутатами. Втім, у селищній раді припускають, що питання із водою на цвинтарі вдасться вирішити до Великодніх свят.

Comments

comments