У Раві вперше за 5 років відбудеться День міста

Цього року у Раві-Руській відбудеться святкування Дня міста. Відповідне рішення ухвалили на засідання виконавчого комітету Рава-Руської міської ради.

Про це йдеться у №15 (105) газети “Прикордоння”.

Святкування Дня міста у Раві-Руській відбудеться вперше за останні 5 років. Востаннє День Рави відбувся у вересні 2013 року. Цього разу його проведення заплановане на неділю, 16 вересня.

– Члени виконкому затвердили організаційний комітет з проведення Дня міста. Керівнику Народного дому доручили розробити сценарій та перелік заходів, які відбуватимуться у його рамках. Попередньо вже було три засідання оргкомітету, – розповів в.о. міського голови Рави-Руської Володимир Кожушко.
За словами Володимира Кожушка, усі заходи відбуватимуться на території площі Вічевої.

На святкування Дня міста у бюджеті Рава-Руської міської ради наразі передбачили 30 тис. грн. Однак крім бюджетних також залучатимуть і кошти спонсорів.

Програма святкування Дня Рави-Руської передбачає святкові Богослужіння у храмах міста (9.30 – 14.00), урочисте відкриття та привітання міського голови й гостей (16.00), виступ творчих колективів міста та району (16.30). О 20.00 год виступить співачка Андріана, а з 21 до 23 год відбуватиметься святкова дискотека.

Також у рамках Дня міста у Раві відбудуться майстер-класи, малюнок на асфальті, конкурс “Краща вишиванка”, виставка зброї, частування кулішем.

 

 

Comments

comments