У Раві реконструюють парк, чи готова Жовква до опалювального сезону, рейтинг найбільших платників податків, – №9 (89) газети “Прикордоння”

7 жовтня світ побачив черговий номер інформаційно-аналітичної газети Жовківського району “Прикордоння”.

У №9 (89) читачі зможуть прочитати про:

“У Жовкві відкрили дитсадок, аналогів якому немає на Львівщині”, – у чому унікальність дитсадка, що зробили у ньому за понад 12 млн. грн. і звідки на це взяли гроші читайте у головному матеріалі номера.

Скільки і на що депутати виділили додтаково коштів на утримання Жовківської районної ради.

“Парк Героїв Майдану приводять до порядку”, – у Раві-Руській розпочали реконструкцію одного з міських парків. Що вже зроблено і що заплановано – у рубриці “Інфраструктура”.

“У Раві-Руській з’явився Музей лісу”, – скільки і яких експонатів є у музеї, а також як довго втілювали ідею з його відкриття – у №9 (89) “Прикордоння”.

“Відомі колективи відзначили свої ювілеї благодійним концертом”, – як “Равське Ретро” і ансамбль “Кожушки” відзначив Всесвітній день музики і на що збирали пожертвування під час заходу.

“Майже половину “комунального” тепла споживачі у Жовкві отримують за допомогою альтернативного палива”, – про підготовку до нового опалювального сезону читайте у розмові з керівником КП “Жовкватеплоенерго” Романом Курнатом.

Хто і скільки платить до бюджету Жовківщини, – “Прикордоння” уклало рейтинг найбільших платників податків Жовківського району.

“Жовківщина – одна з небагатьох у Львівській області, де збереглась добра наповнюваність учнів у класах”, – розмова з керівником районного відділу освіти Михайло Ковалем з нагоди початку нового навчального року.

“Равчани – найкращі на Львівщині зі спортивного орієнтування”, – хто приніс славу міста на обласних змаганнях учнівської молоді Львівщині зі спортивного орієтування – читайте у випуску газети від 7 жовтня.

“Легкоатлети Жовківщини – призери обласних олімпіад”, – хто і яке місце зайняв на обласних змаганнях.

У рубриці “Історія” читайте розповідь про вчителя Михайла Янчука – уродженця Равщини, іменем якого названа одна з вулиць у польському місті, а також про “Острівеь Равщини у Польщі”.

У “футбольній” рубриці читачі дізнають хто став призером і переможцем вищої та першої ліг з футболу Жовквіщини і як виступають на заключному етапі обласного чемпіонату представники району.

Comments

comments