“Рейтинг шкіл Жовківщини, як бюджет в Раві втратив майже 40 тис. грн., де у Жовкві продають земельні ділянки”

Вийшов “свіжий” випуск інформаційно-аналітичної газети Рави-Руської та Жовківщині “Прикордоння”.

У №7 (87) від 19 серпня опубліковано чергий рейтинг шкіл Жовківщини. Його складено на основі результатів Зовнішнього Незалежного Оцінювання. Читачі дізнаються, випускники яких шкіл найкраще здали ЗНО з української мови, історії України та математики.

У номері також читачі дізнаються, на які дороги у Раві міська влада витратила п’яту частину бюджету міста.

Скільки грошей “заробили” бюджети Рави-Руської та Жовкви і що найбільше коштів приносять міським казнам за перших півроку – читайте на шпальтах “свіжого” “Прикордоння”.

Де, за скільки і “під що” у Жовкві продають три земельні ділянки, – читачі дізнають у рубриці “Земля”.

Чому новообраний депутат Магерівської об’єднаної територіальної громади відмовилась від мандата та трагічна загибель іншого депутата Магерівської селищної ради, – у №7 (87).

Як бюджет Рави втратив майже 40 тис. грн. – кому і за що Рава-Руська міська рада програла суд.

“Кожен етап виконання робіт у Жовкві контролюють європейські експерти”, – як у Жовкві реалізують міжнародний етап з енергозбережння – розмова з координатором проекту Світланою Підсосною.

У Раві-Руській вшанували пам’ять загиблого рятувальника Богдана Юнка, а у Річках – загиблого військовослужбовця Андрія Панечка.

У рубриці “Обличчя” – розмова з істориком, уродженцем Річок та колишнім равчанином, автором історичних написів у газеті “Прикордоння” Ярославом Серкізом.

Серед іншого у №7 (87) читайте:

“У Забір’ї відбудеться перший фестиваль пісні та танцю”

“Равчани представляли Жовківщину на Всеукраїнському прикордонному вишколі”

Як у Гійчому відбулося День села.

Результати матчів команд Жовківського раойну у чемпіонату Львівської області з футболу, а також – чемпіонату Жовківського району.

Comments

comments