Невідомі у центрі Рави потрощили смітники і розбили інформаційний щит з історією міста + ВІДЕО

У ніч з 30 на 31 грудня невідомі особи поламали смітники і розбили інформаційний щит на території літнього кафе у центрі Рави-Руської.

Про це йдеться на сторінці кафе у соціальних мережах.

Інцидент трапився приблизно о 2 год 10 хв, хуліганській дії невідомих осіб зафіксували камери відеонагляду, встановлені на території літнього майданчика. На відео з них помітно, як спершу одним чоловік протягом досить тривалого часу намагається ногою зломати смітник, встановлений поруч із лавкою, про те йому це не зовсім вдаєтся. Водночас, помітно, як він оглядаєтся на різні сторони, мабуть, аби не бути помічений.

Через деякий час у кадрі помітно появу ще двох чоловіків, які по черзі теж намагаються ногами зломати смітники. На відео помітно, як одному з них це вдається, після чого хулігати втекли з території дитячого майданчика.

Судячи по координації рухів невідомиї, вони могли перебувати у нетверезому стані.

Окрім зломаних смітників, хулігани розтрощили один з інформаційних стендів, встановлених при вході на територію літнього кафе при тротуарі. На ньому, нагадаємо, висвітлено історію Рави-Руської та розміщено давні фото міста.

На сторінці літнього кафе закликають допомогти впізнати хуліганів.

 

Нагадаємо, минулого місяця у Раві-Руській невідомий осіб розтрощив автомобіль заради крадіжки памперсів та засобів для миття.

Comments

comments