Орендаря у Жовкві змусили навести лад у приміщенні

У Жовкві відбулась трьохстороння робоча зустріч щодо питання приміщення по вул. Воїнів УПА, 35а. Саме за цією адресою у Жовкві розташовується будівля колишньої їдальні для військовослужбовців.

Про це йдеться у №2 (92) газети “Прикордоння” від 10 лютого.

Проведення такої зустрічі було зумовлено незадовільним станом згаданого приміщення.

– До нас надходять скарги від жовківчан щодо незадовільного стану приміщення колишньої їдальні, – розповів міський голова Жовкви Петро Вихопень. – Зокрема, вони вказують на незадовільний санітарно-технічний стан.

На робочій зустрічі перебували представники концерту «Військторгсервіс», яке є власником будівлі, а також приватного підприємства «Гарант». Останнє орендує там приміщення.

Приміщення колишньої військової їдальні перебуває в оренді від червня 2017 року. Підставою для цього є укладений договір між регіональним відділенням Фонду державного майна України у Львівській області та орендарем. Відповідно до його умов, останній повинен утримувати приміщення у належному санітарно-технічному стані.

– На засіданні робочої зустрічі ми вирішили зобов’язати ПП «Гарант» прискорити ремонтно-будівельні роботи і використовувати приміщення відповідно до умов договору оренди, – зазначили у Жовківській міській раді.

Також орендар повинен вжити усіх необхідних заходів щодо обмеження доступу сторонніх осіб до приміщення.

За інформацією «Прикордоння», будівля колишньої військової їдальні повинна використовуватись як торговий комплекс.

 

Comments

comments