Близько половини Жовківського району охоплено 3G мережею

Станом на середину жовтня близько половини Жовківського району охоплено 3G мережею.

Про це свідчать дані сайту 3g.multitest.ua.

Так, мережею охоплені населені пункти центральної частини району, вздовж дороги міжнародного значення Львів – Рава-Руська. Щоправда, таке покриття забезпечуєються загалом усіма операторами мобільного зв’язку разом – Київстар, Vodafone, lifecell, Інтертелеком та Тримоб.

У Раві-Руській, зокрема, 3G представлений наразі лише від операторів мобільного зв’язку Vodafone та lifecell.

Найбільше населених пунктів Жовківського району, як свідчить карта, охоплені 3G інтернетом від мобільного оператора lifecell. Таке покриття швидкісного інтернету більш менш рівномірне по всьому районі і охоплює такі населені пункти як міста Раву-Руську, Жовквку та Дубляни, села Річки, Рату, Шабельню, Равське, Синьковичі, Гійче. Забір’я, Волицю, Лавриків, Городжів, Добросин, Волю-Висоцьку, Смереків, Деревню, Боянець, Зіболки, селище Куликів, села Великі Грибовичі, Малехів та ін.

Доволі масшабним є охоплення 3G мережею від Інтертелекому. Так, як показує карта, вона охплює населені пункти від Львова до Нової Кам’янки, включаючи Магерів, Гійче, Хитрейки, Цитулю та ін. У “равській” зоні цей оператор поки що не представлений.

3G від Vodafone можуть користуватися мешканці Рави-Руської, Річок, Рати, Шабельні, Кам’янки-Липника, Синьковичі, а також населених пунктів від Великого Дорошева до Малехова, включаючи Малехів та Дубляни.

А от 3G від Київстару у Жовківському районі наразі охоплює лише “жовківську” зону – Жовкву, Волю-Висоцьку, Глинськ, Стару Скваряву, Сопошин та Мацошин, а також населені пункти поблизу Львова – Великий Дорошів, Великі Грибовичі, Дубляни та Малехів.

Оператор Тримоб охоплює 3G мережею лише населені пункти поблизу Львова – Великий Дорошів, Великі Грибовичі та Малехів, зокрема.

 

Comments

comments