Відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту Рава-Руської міської ради розділять

Відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту Рава-Руської міської ради розділять на два окремих виконавчих органи – Відділ освіти та Відділ культури, туризму, молоді та спорту.

Відповідне рішення ухвалили депутати Рава-Руської міської ради на засіданні ХХІІІ сесії 30 червня.

Як повідомили у міській раді, створення двох, замість одного виконавчих органів, дозволить ефективніше організувати роботу у двох напрямках, яким до цього часу з моменту створення територіальної громади займався один великий Відділ.

Попри створення додаткового Відділу, загальна чисельність працівників, а також кошти на утримання двох виконавчих органів, не збільшиться, а зміниться лише їхня структура.

В результаті ухваленого рішення, Відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту, який існує зараз, як юридична особа залишиться, але змінить назву на Відділ освіти, а сектор культури, туризму, молоді та спорту, як структурний підрозділ, фактично буде перевторено у окрему юридичну особу Відділ культури, туризму, молоді та спорту.

Такі зміни призведуть також до перерестрації закладів освіти, зміни їхніх статутів.

Нагадаємо, Відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту Рава-Руської міської ради був створений 10 грудня 2020 року, а запрацював зі середини січня 2021 року.

Comments

comments