Голова найбільшої фракції у Рава-Руській міській раді склав повноваження і вийшов з її складу

На засіданні ХХІІІ сесії Рава-Руської міської ради восьмого скликання 30 червня її депутат Василь Мельник заявив про складання повноважень голови фракції “Європейська Солідарність” та вихід з її складу.

Відповідну заяву Василь Мельник зачитав на засіданні сесії.

Про причини виходу з фракції та складання повноважень її голови депутат не повідомив.

– Я до цього дуже довго готувався, не знав як це буде, але вирішив це зробити, – зазначив Василь Мельник, після чого зачитав відповідну заяву.

Нагадаємо, фракція “Єропейська Солідарність” у Рава-Руській міській раді була утворена на засіданні IV позачергової сесії 28 грудня 2020 року. До 30 червня цього року вона об’єднувала всіх 7 депутатів, обраних на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року від політичної партії “Європейська Солідарність”. Тепер же фракція “ЄС” налічує 6 депутатів.

“Європейська Солідарність” до і після виходу з її складу Василя Мельника залишалась і залишається найбільшою у Рава-Руській міській раді. Сам Василь Мельник продовжує залишатись депутатом міської ради, але вже позафракційним. Окрім нього позафракційними є ще двоє депутатів обраних від політиної партії “Громадянська позиція”.

На сторінці осередку “Єропейської Солідарності” у Раві-Руській про складання повноважень і вихід з її фракції у міській раді голови поки що не повідомили та не прокоментували.

Comments

comments