У пункті пропуску “Рава-Руська” митники та прикордонники виявили 200 пачок сигарет

31 травня, близько 13.00, в пункт пропуску “Рава-Руська – Гребене” прибув мікроавтобус «Mercedes-Benz Sprinter». Водійка авто – громадянка України, прямувала у приватну поїздку до Польщі і для перетину митного кордону обрала смугу спрощеного митого контролю «зелений коридор».

Під час огляду транспортного засобу у співробітників Львівської митниці виникла підозра щодо наявності в автомобілі прихованих товарів. Відтак, працівники кінологічного відділу управління боротьби з контрабандою та порушеннями митних правил спільно з працівниками відділу внутрішньої безпеки Львівської митниці та прикордонниками під час огляду мікроавтобуса виявили 200 пачок сигарет марки «Compliment blue» з маркуванням “FOR DUTY FREE ONLY”.

Приховані сигарети знаходились у конструктивній порожнині автомобіля, доступ до якої був прикритий декоративною обшивкою.

Працівники ВВБ Львівської митниці затримали транспортний засіб. Організовано роботу з документування порушення митних правил. Невдовзі вилучений товар буде передано на потреби Збройних Сил України, – повідомили у  Львівській митниці.

Comments

comments