Працюю над тим, щоб нашими містами та селами було комфортно подорожувати, – Ростислав Тістик

Розбудова дорожньої інфраструктури залишається основним з пріоритетних напрямків, одразу після розвитку армії та медицини в боротьбі з РФ на сході та Сovidом в кожному населеному пункті. Загалом цьогоріч у Львівській області планують відновити понад 20 км доріг державного значення за понад 581 мільйон гривень. На ремонт доріг місцевого значення на Львівщині цьогоріч виділили 891,5 мільйона гривень. Про це повідомили у пресслужбі нардепа Ростислава Тістика, який є представником Львівщини у бюджетному комітеті Верховної Ради України.

Про це повідомила пресслужба народного депутата України.

За сприятливих погодних умов до квітня цього року буде продовжено середній і поточний ремонт на дорогах Перемишляни – Чемеринці, Рава-Руська – Гайок, Сокаль – Стоянів, тощо. Також плануємо продовжити реконструкцію доріг, яку частково розпочали у 2020році. Це стосується напрямку Т-14-25, а саме в частині між Жовквою та Кам’янка-Бузькою; М-10 Львів – Краковець (Західний обхід Львова біля Рясне-Руської). Також частину дороги Т-18-06 ( Рівне – Млинів – Берестечко – Буськ – Перемишляни), – в межах Львівської області.

«Нашими містами та селами має бути комфортно подорожувати. Тому активно працюємо над реалізацією нашого амбітного проекту з будівництва нових доріг в області. Цьогоріч продовжуємо розширювати північну об’їзну Львова, реалізацію проектів, фінансованих польським кредитом, в рамках якого продовжимо роботи з ремонту прикордонної дороги Яворів-Грушів. Крім того, державним коштом заплановано фінансування капітального ремонту Т-14-03 Грушів – Немирів, поточного ремонту Куровичі-Рогатин в межах Львівської області, Великі Мости-Жовква. Сподіваюсь, що всі заплановані роботи будуть виконані якісно та вчасно, адже надійна інфраструктура – це безпека руху, інвестиції та точність у наданні інших послуг, зокрема вчасної медичної допомоги на місцях», – наголосив нардеп Тістик.

Представник Львівщини у Верховній Раді також закликав, у випадку фіксування неналежного виконання ремонтних робіт підрядниками, чи коли роботи проводяться у дощову погоду, фотографувати порушення та звертатися у депутатські приймальні, що функціонують у приміщеннях адміністрацій міст Жовква, Перемишляни, Яворів та Кам’янка-Бузька.

Додамо, що окремі роботи проводитимуться і за фінансуванням з обласного бюджету. Зокрема поточні ремонти доріг: Зіболки-Артасів, Грабовець-Вихопні-Жовтанці, Жовква-Мокротин-Сулимів, (Куровичі-Рогатин)-Бачів, Великі Глібовичі-Вибранівка та Зубів Міст-Прибужани.
Пресслужба депутата Верховної Ради України

Comments

comments