На дорозі Ковель – Жовква п’яний водій спричинив аварію, викликав евакуатор і погрожував поліцейським

1 травня, вдень, патрульні поліцейські на автодорозі Ковель-Жовква виявили ДТП без потерпілих.

Про це йдеться на сторінці патрульної поліції у соціальних мережах.

Автомобіль Skoda Fabia стояв на евакуаторі, колиі інспектори зупинилися аби з’ясувати обставини і побачили ушкоджений дорожній знак.

Водій пояснив що не впорався з керуванням. Патрульні побачили в чоловіка ознаки алкогольного сп’яніння. Водій пояснив, що вживав алкоголь після аварії, а відповідальність за таке більша – штраф 20400 гривень або адміністративний арешт на строк п’ятнадцять діб, з позбавленням права керування транспортними засобами на строк три роки. Відповідальність визначить суд.

Від перевірки на стан сп’яніння водій відмовився. Для оформлення адмінматеріалів, водій надав посвідчення, яке рахується в базі як втрачене. Патрульні все ж змогли отримати від водія нове посвідчення. І вилучили обидва. Патрульні оформили на водія два протоколи – за скоєну ДТП та за вживання алкоголю після аварії до перевірки на стан сп’яніння.

Водій погрожував звільнити патрульних, скаржився на них на лінію 102. Казав, що він впливова людина і йому все можна. На щастя, пильність патрульних не дала можливості згаданому громадянину поїхати з місця події і уникнути відповідальності!

Comments

comments