Кого призначили керівниками фінансів, освіти та культури Рава-Руської громади, як узаконити незаконні будівлі, бюджети громад на 2021 рік

6 січня вийшов перший у Новому році номер інформаційно-аналітичної газети “Прикордоння”.

У №1 (161) читайте:

У Раві-Руській затвердили другого заступника міського голови та начальників відділів фінансів та освіти і культури, – що відомо про нових представників влади територіальної громади.

“Жовкватеплоенерго” заборгувала майже 2 млн. грн., – жовківчанам, які мають заборгованість, можуть відключити тепло.

У Жовківській громаді – грошей найбільше, – який бюджет ухвалили депутати на 2021 рік.

У Куликові – найменший бюджет, – скільки грошей і на що передбачили у Куликівській громаді.

На розвиток Рава-Руської громади у бюджеті – менше 5%, – як розподілили гроші на 2021 рік у громаді.

У Рава-Руській громаді буде близько 70 управлінців, – депутати затвердили структури та штатні чисельності апарату, а також відділів фінансів та освіти і культури Рава-Руської міської ради.

“Незаконно зведені будівлі можна “амністувати”, – головний архітектор Жовківщини”, – Орест Цап розповів про особливості політики добросусідства на земельних ділянках та у квартирних будинках.

Розточчанські ради України та Польщі – на шляху до міжнародної співпраці, – відбулась зустріч підписантів Місцевої асоціації “Єврорегіон-Розточчя-Україна”.

Парафіям Равщини передали “Вифлеємський Вогонь миру”, – пластуни Рави-Руської підтримали всесвітню акцію.

У Раві відбулись прикордонні новорічні дитячі футбольні змагання, – змагались команди Рави-Руської, Річок, Забір’я, Угнова, Карова та Белзької громади.

Придбати “Прикордоння” можна у будь-якому поштовому відділенні Рава-Руської, Жовківської, Куликівської та Магерівської територіальних громад, а також у приватних розповсюджувачів преси у Раві-Руській та Жовкві, а також передплатити онлайн.

Comments

comments