Команда «За Майбутнє» об’єднує!*

Саме за таким принципом ми сформували команду чесних, порядних, розумних, незалежних, самодостатніх професіоналів своєї справи.

Жовква – одне з найстаріших королівських міст України, всього на трохи більше, як сто років молодше, як Львів. Жовква має надзвичайно вигідне розташування відносно транспортних та магістральних шляхів, знаходячись майже по середині між Львовом та кордоном з Польщею. Це велика превага у порівнянні з іншими громадами.

Децентралізаційні реформи внесли зміни до бачення стратегічного розвитку не лише Жовкви, але і прилеглих територій. Тепер це не просто м.Жовква, а Жовківська об’єднана територіальна громада (ОТГ). Площа Жовківської ОТГ становитиме 75 кв.км (м. Львів – 185 кв.км), орієнтовна кількість мешканців – 35 тис.осіб., кількість населених пунктів – 49. За цими показниками Жовківська ОТГ входитиме в десятку найбільших громад Львівщини.

Саме тому командою партії «За майбутнє» поставлено амбіційні цілі – стати одною з найкращих громад Львівщини, з високою якістю життя наших мешканців, з сучасними закладами освіти, комп’ютеризованими класами в усіх школах, з якісним харчуванням та швидкісним інтернетом. Поза увагою ми в жодному випадку не залишимо дошкільне виховання та позашкільну освіту, творчості та мистецтву – прискіплива увага. Модернізація бібліотек шляхом створення комп’ютерних класів та запровадження уроків комп’ютерної грамотності для старшого покоління.

Іван Костюк та Євген Янушевич конкуренти в минулому,єдина команда сьогодні.
“Ми об’єдналися заради розвитку та майбутнього Жовківської ОТГ”,-наголосив керівник Жовківського осередку “За Майбутнє” Іван Костюк.
Саме досвід,чесність та порядність -це ті чесноти,які зададуть вектору розвитку громади правильного напрямку.

Те саме стосується і медичного забезпечення та 19 закладів охорони здоров’я, а це ФАПИ, амбулаторії, поліклініка та центральна районна лікарня. Тепер ці заклади будуть в оперативному управлінні громади і ми забезпечимо ці установи найкращими взірцями медичної техніки. Якісні медичні послуги наші мешканці будуть отримувати в себе на місці, на віддалі витягнутої руки. Більше не буде потреби їздити до Львова, чи ще кудись щоб отримати меддопомогу.

Соціальний захист також серед перших пріоритетів. Соціальний захист як малозабезпечених, так і соціально вразливих верст населення, особливо тих, хто в наслідок життєвих обставин опинився без належної опіки.

Культура, бібліотеки, спортивна діяльність мають бути доступними для будь яких вікових категорій, тому витрати на цю діяльність будуть лише зростати.

Для того, щоб здійснити задумане прогнозуємо дохідну частину бюджету громади починаючи від 100 млн. грн. у 2021 році до 250 млн. грн. у 2025. Для порівняння бюджети загального фонду схожою з нашою громадою, вже створених Ходорівської ОТГ –  75 млн.грн., Давидівської ОТГ – 85 млн.грн, Великомостівської ОТГ – 50 млн.грн, Кам’янка-Бузької ОТГ – 115. У планах стати кращими за наших сусідів, а саме в частині доходів випередити Кам’янка-Бузьку ОТГ вже у 2022 році.

Першочергові кроки для забезпечення достатку та економічного благополуччя в кожній родині нашої громади:

  1. Створити щонайменше 500 нових робочих місць.
  2. Надати кожному підприємцю можливість отримати сучасні знання та матеріальну підтримку для розвитку свого бізнесу або ідеї.
  3. Створити достатню кількість сільськогосподарських кооперативів з глибинною переробкою сільськогосподарської продукції.
  4. Створити індустріальний парк сільськогосподарського спрямуванням. Із залученням інвестицій збудувати спеціально обладнані складські приміщення для зберігання різних видів культур.
  5. Сформувати спеціальний соціальний фонд для забезпечення доплат та додаткових премій для освітян та медиків, працівників соціальних служб.
  6. Створити умови для перенавчання та пошуку роботи в межах громади для різних вікових груп. Будемо діяти за правилом: «Де народився там і згодився».
  7. Розширити діяльність комунальних підприємств «Жовківське міське виробниче управління житлово-комунального господарства», «Жовкватеплоенерго», «Жовківське виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства» на всю територію громади.
  8. Розвиток культурного та пізнавального туризму.
  9. Обладнати освітленням та камерами спостереження усі населені пункти громади.
  10. Вирішити питання з відходами та сміттям, запровадивши роздільний збір та ліквідувавши усі стихійні сміттєзвалища.
  11. Запровадити регулярні внутрішні пасажирські перевезення в межах ОТГ.

Таким чином, впроваджуючи та реалізовуючи задумане ми можемо говорити про те, що:

– оплата праці  наших освітян, а це середня, дошкільна та позашкільна освіти, а також медиків має бути на 10% вищою за рахунок доплат з бюджету громади, а ніж в сусідніх громадах, що межують з Жовківською ОТГ.;

– належне фінансування творчих колективів сприятиме представленню наших талановитих співгромадян на українських та міжнародний конкурсах;

– має відбутись відродження на належному рівні фізкультурних та спортивних секцій з забезпеченням виступу на обласних та загальноукраїнських змагання;

– збережемо історичну спадщину.

Здорова та заможна українська нація починається з нас, з нашої спільної праці.

Разом за майбутнє!

*Політична реклама

Comments

comments