Річки спрямували на Раву-Руську понад 2,5 млн. грн.

Впродовж неповних останніх п’яти років Річківська сільська рада спрямувала понад 2,5 млн. грн. власних коштів для Рави-Руської.

Про це йдеться у №15 (151) газети “Прикордоння”.

Так, з бюджету Річок частково фінансували діяльність дитсадків, шкіл, лікарні, пожежної частини та комунальної служби Рави-Руської. Зокрема, спрямували кошти на харчування дітей у дитсадках, які зареєстровані на території Шабельні та Рати (входять до складу Річківської сільської ради, – Авт.), придбання інвентарю, комп’ютерної техніки, будівельних матеріалів, ремонт для шкіл та лікарні, обладнання для пожежників тощо.

Парти, закуплені за кошти Річківської сільської ради, у Рава-Руській школі-гімназії

– Рата і Шабельня хоча і входять до складу Річківської сільської ради, але ми розуміємо, що їхні жителі користуються інфраструктурою Рави-Руської, де працюють, лікуються, навчаються їхні діти тощо. Тому справедливо, що певні видатки на утримання, в першу чергу, об’єктів соціальної сфери, повинні нести і ми, – зазначив голова Річківської сільської ради Роман Зінько.

Сільський голова додав, що між Річками та Равою-Руською склались партнерські відносини, а вже незабаром обидві місцеві ради, зокрема, стануть частиною однієї об’єднаної територіальної громади, тому плодами такої співпраці люди користуватимуться і надалі.

Обладнання у школі Рави, придбане за бюджеті кошти Річківської сільської ради

 

Comments

comments